Szeptemberben is olcsóbb a Mobiliti töltés

Meghosszabbította a Mobiliti az eredetileg augusztus 31-ig meghirdetett kedvezményt, így a 40 kW-nál nagyobb teljesítményre képes töltőoszlopokon szeptemberben is kedvezményes 80 Ft-os percdíj mellett tölthetnek a villanyautósok.

A mobiliti töltőin a mobiltelefonos applikáció mellett az ingyenesen igényelhető RFID kulcstartóval is indíthatunk töltést, amely gyorsabb és kényelmesebb töltésindítást tesz lehetővé. Az alkalmazásban RFID indítás esetén is folyamatosan nyomonkövethető a töltés állapota. Cégek számára a Mobiliti flotta szolgáltatása utólagos gyűjtőszámlázást és egy összegű átutalással történő fizetési lehetőséget is kínál.

Magánszemélyek számára a percdíj kedvezmény mellett természetesen a díjcsomagok továbbra is igénybe vehetők, ezen kívül fix éves díj mellett az Ionity európai hálózatán is a listaárnál kedvezőbb áron tölthetnek az utószezonban nyaralni indulók.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.