Főoldal » események » Balatonfüreden rendezik a IV. Balatoni Villanyautós Találkozót szeptember 18-án

Balatonfüreden rendezik a IV. Balatoni Villanyautós Találkozót szeptember 18-án

Idén szeptemberben már negyedszerre rendezik meg a Balatoni Villanyautós Találkozót Balatonfüreden, 2021.09.18 szombaton.

A találkozóra nem csak a tisztán elektromos gépkocsit használókat, de az elektromobilitás iránt még csak érdeklődőket (a leendő villanyautósokat) is várják, illetve találkozhatunk a témában érdekelt, kereskedők, szervezetek képviselőivel. A résztvevők megismerkedhetnek az aktuális újdonságokkal, érdeklődésekkel, egyedi fejlesztésekkel. A hangulatos baráti, családi eseményen lehetőség nyílik a tapasztalatok megbeszélésére.

Az eseményen megjelennek az elektromos töltőállomások üzemeltetői, lehetőség lesz a felhasználók és a szolgáltató közötti beszélgetésekre. Az elektromobilitás szolgáltatók mellett a töltőberendezések gyártói, forgalmazói is jelen lesznek. A villanyautó vásárlást fontolgatók megismerhetik a támogatási lehetőségeket. Az eseményen tájékoztatást tart a katasztrófavédelem az elektromos gépkocsikkal kapcsolatos tapasztalatokról, a járművek biztonságáról. A járművek forgalmazói, az importőrök, kereskedők pedig nem csak bemutatják idei kínálatukat, de tesztvezetésekre is lehetőség lesz.

A rendezvény helyszíne Balatonfüreden a Kisfaludy strand parkolója mellett található elkerített terület (15.000 m2).

Tervezett programok, események:

  • szakmai beszélgetés, előadás
  • tesztvezetés, jármű bemutatók
  • sétavitorlázás a közeli Koloska Marinában
  • párhuzamos esemény a Villamos Iparági találkozó az MVM Atomerőmű Sportegyesülete szervezésében
  • adok-veszek, cserebere, villanyautós piac (magánszemélyek részére)
  • újdonságok bemutatója, hazai fejlesztések, átépítés
  • villanyautó felvonulás a Balatonfüred – Tihany – Aszófő – Pécsely – Balatonfüred útvonalon
  • Pécselyi falunapok esemény

This slideshow requires JavaScript.

A találkozó elektromos ellátását a helyszínen környezettudatosan állítják elő, bemutató jelleggel. A találkozó megrendezését támogatja Balatonfüred Városa, illetve az MVM Rekreációs Központ (a terület tulajdonosa). Médiapartnerek a helyi és országos sajtó, televízió.

A látogatók és a villanyautósok számára egyaránt ingyenes a részvétel és a programok. A vitorlázás, a tesztvezetés és a nyereményekre való jogosultság regisztrációhoz kötött.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők:

Jósa Tamás (tel.: 06 20 541 5786)
Haide Bence (tel.: 06 30 390 6292)

info@balatonivillanyautostalalkozo.hu
https://balatonivillanyautostalalkozo.hu
https://www.facebook.com/Balatoni-Villanyaut%C3%B3s-Tal%C3%A1lkoz%C3%B3-109986498025334/

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.