HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Holnapig még kérheted a havi 100 kWh ajándék töltést

Szeptember a legjobb időpont egy kirándulásra a Tátrában, szeptember 3-5 között pedig elektromos autó kiállításra is mehetünk Kassára, egy gyors díjcsomagváltással pedig az útiköltségünket is a GreenWay szolgáltató állja.

Poprád és Ótátrafüred között félúton

Legkésőbb holnap éjfélig válthatunk a szeptember 30-ig ingyenes Energia Plus és Energia Max havidíjas csomagokra, melyekhez 40 kWh, illetve 100 kWh ajándék energiamennyiség jár ajándékba. A díjcsomagváltás nem jár hűségidővel, így nincs akadálya, hogy szeptemberben visszaváltsunk a havidíjmentes csomagra, így október 1. után sem kell kifizetnünk a 7,9, illetve 24,99 eurós havidíjat, ehhez persze érdemes lehet egy emlékeztetőt beállítanunk a naptárunkban.

A GreenWay elektromobilitás szolgáltató 2021. július 1-től érvényes tarifatáblázatáról és a nyári akció részleteiről június elején ebben a cikkünkben számoltunk be.

Címlapkép: GreenWay

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.