Főoldal » elektromosautó-töltés » Újra elérhetők a Westend külső töltői

Újra elérhetők a Westend külső töltői

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a budapesti Westend külső parkolóházának „A” szintjén nemrégiben felújítási munkálatok kezdődtek, ami miatt egy ideig elérhetetlenek voltak az oda telepített elektromos autó töltők. A munkával múlt hét csütörtökön végeztek, így a töltők péntek óta újra korlátozás nélkül használhatók. Ráadásul az eddigi 10 töltőhely helyett immár húsz parkoló van elektromos autó töltőnek kijelölve. Az üzemeltetőtől kapott tájékoztatás szerint a töltősziget bővítésének tervein dolgoznak, de egyelőre még nincs pontos határidő a töltők telepítésére, a felfestéseket a most folyó felújítási munkálatok miatt készítették el egy kicsit előre dolgozva.

Aki gyakran jár a Westendbe a frekventáltabb időszakokban (dél, hétvége), az a korábbiakban már tapasztalhatta, hogy gyakran már mindegyik töltő foglalt. A leendő bővítés egy időre ismét megoldja majd ezt a problémát.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapírója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.