HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

A DS is az állami támogatáshoz igazította az árait

A PSA csoport prémium márkája, a DS is a 2021-es elektromos autó vásárlást ösztönző állami támogatáshoz alakította árlistáját. A forgalmazó egymillió forintos kedvezményével a három felszereltségi szint egyike befért a 12 milliós határ alá, ami azt jelenti, hogy a magasabb, 2,5 milliós támogatással vásárolható meg a DS 3 CrossBack e-Tense modell.

A DS 3 CrossBack e-Tense Prestige felszereltségi szintje így állami támogatással már 9.490.000 forintért hazavihető, és már ez a szint is tartalmaz a 11 kW-os három fázisú fedélzeti töltő mellett olyan fontos biztonsági eszközöket, mint az aktív sávtartó asszisztens és az automata vészfékező rendszer, a kényelemről pedig a hangszigetelt első szélvédő, automata légkondi gondoskodik a prémium minőségű belsővel rendelkező autóban.

A magasabban felszerelt Performance Line és Ultra Prestige kivitelekre 1,5 milliós támogatás pályázható meg, így ezek kedvezményes ára a támogatás levonása után 10.690.000, illetve 11.890.000 Ft. A két utóbbi változat készletről is megvásárolható.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.