Új Ioniq mutatkozik be Los Angelesben

November 17-én helyi idő szerint reggel 9:55-kor mutatkozik be a Los Angeles-i AutoMobility rendezvényen a Hyundai Seven, amely a tisztán elektromos meghajtású IONIQ 7 sportterepjáró előfutára lesz. A tervezésnél a dizájnerek a „form follows function” elvet követték, ami annyit tesz, hogy belülről kifelé valósították meg a járművet, egy praktikus, tágas, kényelmes utasteret megálmodva, és ehhez igazították a külső megjelenést.

This slideshow requires JavaScript.

A Seven koncepcióautóba beülve egy prémium minőségű, de otthonosan bútorozott nappaliban találják magukat az utasok. A külső stílusjegyek közül a Parametric Pixels lesz különösen jellegzetes, ilyen pixelezett lámpákat láttunk a Prophecy tanulmányon is, amelyből az IONIQ 6 születik. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a Hyundai megvillantotta az IONIQ legnagyobb tagját, az alábbi családi fotó sokat elárul a modell összképéről.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.