Utazz Szlovákiába villanyautóval!

A Greenway nem csak átjárhatóvá tette a villanyautók számára is Szlovákiát, de most már az országot is népszerűsíti a szolgáltatásával. Regisztrált felhasználóként ma arról értesítettek, hogy augusztus 31-ig a következő 15 eurónyi töltésem díját elengedik. Arra buzdítanak, hogy menjek, és ismerjem meg az országot az ő költségükön. Gáláns ajánlat!

A promóció nevéből úgy tűnik, hogy ez a kredit csak a már meglévő felhasználóknak jár, de nagyon úgy tűnik, hogy az ingyenes töltést a frissen regisztrálók is megkapják (de ezt egyelőre nem tudjuk biztosan). A felhasználást némileg bonyolítja, hogy az eddigi driver.greenway.sk oldal helyett a client.greenway.sk oldalon lehetne ellenőrizni az egyenleget, erre az oldalra viszont újra kell regisztrálni a megadott adatokkal (szerencsére az adatokat részben átemeli a rendszer az előző regisztrációból).

A Greenway által üzemeltetett villámtöltő hálózat 60-80 km-enkénti sűrűséggel fedi le Szlovákiát, így egyetlen regisztrációval és kártyával kényelmesen bejárható az ország akár egy középkategóriás, kisebb akkus elektromos autóval is.

EZT OLVASTAD MÁR?  Toyota - BYD együttműködés

Elektromos autót használsz?