Utazz Szlovákiába villanyautóval!

A Greenway nem csak átjárhatóvá tette a villanyautók számára is Szlovákiát, de most már az országot is népszerűsíti a szolgáltatásával. Regisztrált felhasználóként ma arról értesítettek, hogy augusztus 31-ig a következő 15 eurónyi töltésem díját elengedik. Arra buzdítanak, hogy menjek, és ismerjem meg az országot az ő költségükön. Gáláns ajánlat!

A promóció nevéből úgy tűnik, hogy ez a kredit csak a már meglévő felhasználóknak jár, de nagyon úgy tűnik, hogy az ingyenes töltést a frissen regisztrálók is megkapják (de ezt egyelőre nem tudjuk biztosan). A felhasználást némileg bonyolítja, hogy az eddigi driver.greenway.sk oldal helyett a client.greenway.sk oldalon lehetne ellenőrizni az egyenleget, erre az oldalra viszont újra kell regisztrálni a megadott adatokkal (szerencsére az adatokat részben átemeli a rendszer az előző regisztrációból).

A Greenway által üzemeltetett villámtöltő hálózat 60-80 km-enkénti sűrűséggel fedi le Szlovákiát, így egyetlen regisztrációval és kártyával kényelmesen bejárható az ország akár egy középkategóriás, kisebb akkus elektromos autóval is.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.