Tippelj, mivel vitte étterembe barátnőjét Elon Musk

Számunkra szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy ijesztő méreteivel, pofátlan egyszerűségével, és a páncélozott katonai járműveket megszégyenítő zömökségével a Cybertruck valaha is megszokott látvánnyá válik az utakon, Elon Musk számára viszont már annyira a mindennapok részévé vált az elektromos acélszörnyeteg, hogy a barátnőjét is ezzel vitte el vacsorázni. A CEO általában Model S-t vezet, néha pedig Model 3-mal is látni, de nyilvánvalóan ezekkel kevésbé lett volna stílusos a randi.

Forrás: Reddit

A hétvégén Los Angeles-szerte több helyszínről is érkeztek felvételek a pick-upról: az alábbi videót Roberto Cruz készítette, amikor a Tesla elsuhant mellette a 405-ös autópályán szombat éjszaka. Úgy tűnik, hogy a monstrum kezdi felvenni a végleges formáját, merthogy az első fényszórók nem teljesen azok, amit a bemutatón láthattunk – a LED csík két végén már felismerhető a hagyományos lámpákra hasonlító ovális alak, minden bizonnyal a közúti szabályoknak való megfelelés miatt.

Ám ez a felvétel más miatt is különleges: a villanyautót maga Elon Musk vezette – erősítette meg több szemtanú is, akik látták őt kiszállni a járműből a Nobu előtt. Az utasok egyike volt Claire Boucher, Musk barátnője, akit csak Grimes néven emlegetnek az újságok, valamint többen az autógyártó főtervezőjét, Franz von Holzhausent is látni vélték. A Cybertruckban még három másik ember is utazott, tehát a pick-up férőhelyeit kimaxolták Muskék, a legkülönlegesebb helyet viszont természetesen Grimes kapta, aki az első sor közepén utazott – ezt az ülést a bemutatón csak lehajtva láthattuk.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.