Valamit bejelent a Volkswagen jövő héten

Elnézést kérek a titokzatos címért, ez nem valami kattintásvadász címadás, csak sokkal többet tényleg nem tudunk.

Július 13

A VW csoport vezérigazgatója, Herbert Diess, ismét aktivizálta magát Twitteren, hogy bejelentse, július 13-án, azaz jövő hét kedden, 13 óra 30 perckor a múltkori akku naphoz hasonló online VW esemény lesz.

Az esemény szűkszavú teasere szerint a VW új autó stratégiáját mutatják be, ami elsőre picit furcsának hangzik, hiszen eddig azt hittük azt már ismerjük: menetelnek előre a villanyautózásba. A rövid reklámvideó azt mondja, hogy a jövő nemzedékeinek mobilitását tervezik, programozzák és gyártják, úgyhogy nem kizárt, hogy új e-mobilitás szolgáltatásokat mutatnak majd be, vagy esetleg újabb modellekről rántják le a leplet.

Aki esetleg nem tud bekapcsolódni az eseménybe a munkanap közepén, annak jó hír, hogy természetesen mi is beszámolunk majd róla az oldalon. Szerintetek mit készül bejelenteni a Volkswagen?

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.