Főoldal » elektromos autó » Kempingautót építettek a VW ID.Buzz-ból

Kempingautót építettek a VW ID.Buzz-ból

A Volkswagen alapoktól elektromosnak tervezett kisbuszának teherszállító változatát, az ID.Buzz Cargo modellt vette kezelésbe a német Alpincamper, lakóautó átépítéssel foglalkozó vállalkozás. Az átépítés eredményét a stuttgarti utazási kiállításon mutatták be, de a cég Facebook oldalán az átépítés folyamatáról is közzétettek néhány képet.

A belső kialakítás remekül illik a retrobusz stílusához, a felemelhető tetősátor pedig lehetővé teszi, hogy a kempingezők kényelmesen, felállva használhassák az autóba épített konyhapultot. A hátsó részben egy kétszemélyes, kihúzható ágy kapott helyet. A vezetőfülkéről nem osztottak meg fotókat, elképzelhető, hogy az változatlan maradt, csak a raktér elválasztópanelt távolították el az ülések háttámlája mögül.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.