auto
2024. 02. 26. hétfő

Nyerj zalakarosi wellness-t Tesla Supercharger szavazással

Szavazz most a magyarországi Tesla Supercharger helyszínekre és a töltőhálózat fejlődésén kívül értékes wellness hétvégét is nyerhetsz. A Tesla magyarországi 10 töltőállomásából nyolc már nem csak Teslával, de bármilyen CCS csatlakozós elektromos autóval használható.

Az elektromobilitás iránt évek óta elkötelezett, e-autó kölcsönzési lehetőséget és  vendégeinek elektromos autó töltési lehetőséget is kínáló zalakarosi Club Karos SPA vezetősége nem nézhette tétlenül, hogy a magyar zöldrendszámos autók százezret közelítő számához viszonyítva alacsony, tízezres nagyságrendű szavazat érkezik a Tesla Supercharger szavazáson a magyar helyszínekre.

Már 2021-ben az e-Soul országjáráson sokat segített a zalakarosi Club Karos SPA célállomás-töltője

A magyar városokra szavazóknak – ösztönzésképp – felajánlanak 200 db 100 eurós wellness, 20 db 500 euró értékű üdülési utalványt, valamint egy db wellness hétvégét, két főre, félpanziós ellátással és korlátlan wellness használattal, amelyek kiosztásában a villanyautosok.hu segítségét kérték, mi pedig örömmel állunk a feladat elé.

Aki szeretne nyerni, nincs más dolga, mint öt magyar helyszínt kiválasztani a Tesla Supercharger szavazás aktuális fordulójában (amely 2024 január 12-én kezdődött és várhatóan március végén vagy április elején ér véget), a szavazatairól képernyőfotót készíteni, és ezt, valamint a nyeremény postázásához szükséges adatait elküldeni az alábbi címre.

Az aktuális fordulóban Magyarországról Balatonfüred, Gyula, Keszthely, Kaposvár, Sopron, Szekszárd, Veszprém, valamint az előző fordulóban nyertes Paks is szerepel a listán (Paksra, mivel már nyert, természetesen nem érdemes további szavazatokat vesztegetni, és Gyula esélyei is meglehetősen alacsonyak, hiszen a szomszédos Békéscsaba is bejutott az előző fordulóban).

A Club Karos SPA nyereményjátékban magánszemélyek vehetnek részt, mindenki egyszer kerülhet be a kalapba, de annak természetesen semmi akadálya, hogy barátokat, rokonokat biztassatok szavazásra, amely ingyenes, nem kell Tesla tulajdonosnak lenni, bárki regisztrálhat egy fiókot a Tesla honlapján és leadhat fordulónként 5 szavazatot. A szavazás módját az alábbi videó mutatja be.

A nyereményjátékban részvételhez küldd el e-mailben

  • a képernyőképet, amelyen a szavazatod látható, valamint
  • neved, telefonszámod és postacímed

a szavazas@villanyautosok.hu címre.

A sorsolás eredményét a szavazás 2024. első negyedéves fordulójának lezárását követően itt, a villanyautosok.hu oldalon fogjuk közzétenni, a nyerteseknek a Tesla fiókjukba belépéssel igazolniuk kell tudni a szavazataik leadását. Az utalványokat a Club Karos SPA-tól közvetlenül fogják megkapni.

Az adatokat csak és kizárólag a játékhoz használjuk fel, a sorsolást követő 24 órán belül töröljük, harmadik félnek, ideértve a nyereményt felajánló hotelt, nem adjuk ki, az adatokat a Pixinfo Kft. kezeli.
A nyertesek adatait a nyeremények postázása érdekében a felajánlónak átadjuk, akik a postázást követően ezeket az adatokat törlik.

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.