Főoldal » elektromosautó-töltés » Megszűnik a Nissan kedvezmény

Megszűnik a Nissan kedvezmény

Egy hónapja még örömmel írtuk, hogy a legutóbbi MOL Plugee áremelés ellenére a Nissanosoknak marad a kedvezmény.

Most kiderült ennek sajnos vége.

Nem született megállapodás

A MOL levélben értesítette regisztrált ügyfeleit, hogy 2023. március 1-től megszűnik a Nissan CHAdeMO csatlakozóval felszerelt autóinak, pontosabban azok tulajdonosainak biztosított kedvezményük. Eddig a LEAF és e-NV200 ügyfelek 15%-kal olcsóbban tankolhattak a MOL Plugee töltőkön, de, ahogy a szolgáltató fogalmaz, sajnos a kedvezmény folytatásáról nem tudtak megállapodni partnerükkel, így a jövő hónaptól a nissanosok is a normál árakkal találkoznak majd az oszlopokon.

A kedvezmény a márka régebbi autóira volt érvényes, az újabb modelljeik, mint például az Ariya már CCS csatlakozóval érkeznek majd az európai piacra.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.