Musk beengedte a CBS kameráit a Model 3 gyártósoraira

Elon Musk a CBS This Morning című műsorában szerepelt, ahol Gayle Kinggel beszélgetett a vállalat fremonti gyárában a Tesla várva várt Model 3-járól. Musk az interjúban elismerte, hogy a Tesla elmarad a kitűzött piaci céloktól, de továbbra is biztos a gyár hatékonyságában. Elmondása szerint minden megrendelést teljesíteni tudnak, mindössze egy nagyjából 6-9 hónapos csúszás kell bekalkulálni. Ebből 3 hónap már el is telt.

Musk olyannyira komolyan veszi ezeket a késedelmeket, hogy elmondása szerint a gyárban alszik, mert nincs ideje hazamenni. Szerinte erre azért van szükség, mert így motiválni tudja az embereket a hatékonyabb munkavégzésre.

A késedelmek ellenére azért történik előrelépés, bár csak szakaszosan. Musk megjegyezte: „Meg tudtunk oldani néhány olyan kritikus dolgot, amelyek visszatartottak attól, hogy elérjük a heti 2000 autót, de azóta is folyamatosan 2000 autóval végzünk hetente.” Később a Twitteren azt is beismerte, hogy hiba volt a túlzott automatizálás.

Az interjú még a napi fontosabb történéseket is érintette, és figyelmeztetett mindenkit, hogy az emberek a való életben nem tökéletesek, s úgy hiszi, hosszútávon a Tesla Autopilot képes lesz csökkenteni a baleseteket. Szóba került még a közösségi felületek kormány általi szabályozása is.

EZT OLVASTAD MÁR?  Még nincs kész a kínai Model 3

A videók itt tekinthetőek meg:

Forrás: insideevs.com

Autok:

Elektromos autót használsz?