Így telt a villanyautósok találkozója Gönyűn

Vasárnap ismét összejöttek egy kis beszélgetésre a Villanyautósok Közösségének tagjai. Ezúttal a helyszín a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyű volt, ahol a találkozó egy nagyobb, szlovák-magyar közös szervezésű Dunamenti Fesztivál részeként került megrendezésre. Az eseményen a villanyautósok és az elektromobilitás iránt érdeklődők mellett minden korábbinál több autómárka képviselője is részt vett, így az erre nyitottak nem csak kívül és belül, de akár menet közben is kipróbálhatták a legújabb típusokat. Az érdeklődés mértékét jól mutatja, hogy némelyik jármű időbeosztása már az első órákban fixálódott, így aki később eszmélt, az már csak a tesztútra elhajtók látványát élvezhette. A rendezvény fő színpadán a gyakorló villanyautósok a tévhitek eloszlatását segítendő meséltek saját tapasztalataikról, illetve megválaszolták a közönség kérdéseit. Köszönjük Olivérnek a remek képeket!

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.