Főoldal » elektromos autó » Budapesten az új Hyundai Kona

Budapesten az új Hyundai Kona

Alig néhány hete mutatták be az új Hyundai Konát,  máris megjelentek az első példányok Budapest utcáin.

Egyelőre nem az első tulajdonosokhoz vagy a kereskedésekbe érkezett Magyarországra a Kona, hanem reklámfilm forgatáshoz. Hétvégén a város több pontját lezárták a forgatás miatt. Az egyik helyszínen egy rövid videót is készítettünk, amely TikTok oldalunkon tekinthető meg.

@villanyautosok.hu

Budapesten forgatják az új Hyundai Kona reklámfilmjeit! @Hyundai Worldwide

♬ eredeti hang – villanyautosok.hu

Az Alkotmány utcában 50 kW-os DC töltőpontok is voltak a lezárt területen, azonban a forgatáshoz nem tisztán elektromos autókat használtak. Az új Kona nagyobb és modernebb lett, mint elődje, és  a korábbi Konával ellentétben már elektromos autónak tervezték, bár hagyományos hajtásrendszerrel is gyártják.

Nem ez volt az első eset, hogy a Hyundai hazánkban forgatott reklámfilmeket, öt éve egy egész titkosügynök-sorozat készült Magyarországon.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.