Főoldal » elektromosautó-töltés » Újra elérhetők a Gablini töltők a Nissanosoknak

Újra elérhetők a Gablini töltők a Nissanosoknak

A Gablini csoporttól származó tájékoztatás szerint a Nissan tulajdonosok újra a nap 24 órájában használhatják a Gablini szalonok területén lévő villámtöltőket. Mint ismeretes, nemrégiben átadták a zuglói és a XV. kerületi Nissan Gablini szalonok előtt a CHAdeMO rendszerű villámtöltőket, és ezzel egyidőben bevezették, hogy a mindhárom töltőt csak nyitvatartási időben lehet használni. Ez óriási visszalépés volt a korábbi rendszerhez képest, hiszen pont azokban az időpontokban nem segítette az autósokat, amikor nekik jellemzően a legnagyobb szükségük lett volna rá.

Ezen változtatott most a Gablini azzal, hogy a Nissant használó autósokat a nap 24 órájában beengedik a töltőhöz. Az egyetlen feltétel, hogy egyszerre maximum egy autó tartózkodhat bent a területen. Ennek köszönhetően már hétvégén és az esti órákban is lehet számítani a töltési lehetőségre az M3 beveztő mellett, Zuglóban és az M1 bevezetőn Budaörsön.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »