Elektromos autó töltőt telepített a MediaMarkt

Budaörsi áruházának parkolójába elektromos autó töltőt telepített a MediaMarkt. A Budapest utcáiról már jól ismert ELMŰ oszlopok az üzlet felszíni parkolójába, a mélygarázs lejáró közelébe került. A töltő része az ELMŰ okos hálózatának, így foglaltsága vagy működőképessége az áramszolgáltató által üzemeltetett okostelefonos e-kWh alkalmazásban is bármikor ellenőrizhető. A töltő indítása a kábel csatlakoztatása után teljesen automatikus, így nem kell az üzlet személyzetére várni. A 2×22 kW-os (csatlakozónként 3×32A) töltő használata ingyenes, nincs vásárláshoz kötve, de a csatlakozáshoz szükséges kábelt a többi Type2 aljzatos töltőhöz hasonlóan az autósnak kell vinnie.

MediaMarkt, Budaörs

A töltő az áruházba betérő vásárlók mellett a Budapestről nyugatra indulóknak, illetve az abból az irányból érkezőknek lehet még nagy segítség, hiszen fázisonként 32A-es teljesítményével több típus is gyorsabban feltölthető erről az oszlopról, mint a szomszédos Auchan parkolójában lévő hasonló kinézetű, de csak 16A-es töltőkről.

MediaMarkt, Budaörs

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?