HALLASSUK A HANGUNK!

Írd alá Te is a GEVA (Global EV Alliance) nyilatkozatát!

Villanyóra #40 – Ezért ne várj a szilárdtest akkura!

A Toyota az idei olimpián kellett volna demonstrálja a szilárdtest akkus villanyautók első példányait a tokiói nyári olimpián. A sportesemény a vírusjárvány miatt elmaradt, ezzel a nagy technológiai bemutató is. De az új akku sorozatgyártásban való megjelenésére ettől függetlenül sem szabad várni. Nagy valószínűséggel nem fog megtörténni a következő 5 évben. A Villanyóra 40. adásában szóba kerültek még az elektromos kombik, és a Volkswagen ID. 3 dinamikus tesztje is.

A Villanyóra támogatója a MOL Plugee, Közép-Kelet-Európa legnagyobb autópályás e-töltő hálózata.

Az előző epizódokhoz hasonlóan ez a Villanyóra is elérhető Youtube-on, így akinek ott kényelmesebb nézni/hallgatni, az megteheti.

A podcastban említett Volkswagen ID. 3 teszt:

A Villanyóra podcast egyre több felületen hallgatható, köztük az alábbiakon is:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.