Június végén újra villanyautós találkozó Abdán

Magyarországon a koronavírus ellen beoltottak száma elérte az 5 milliót, ami elhozta azt a könnyítést, hogy 500 főig tarthatók szabadtéri rendezvények. A villanyautós közösség tagjainak nagyon hiányoztak a lezárás idején a személyes találkozók, végre ezek a programok is újra megrendezhetők.

Abdán tavaly nyáron több mint 80 elektromos autó részvételével rendeztek villanyautós találkozót a Győr környéki villanyautósok, amely természetesen idén is megrendezésre kerül.

Aki szeretne részt venni az eseményen, már csak egy hónapot kell várjon, idén először június 26-án egy szombati napon találkozunk az ország nyugati régiójában.

A villanyautós családi napon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az evtalalkozo@gmail.com címen az alábbi adatok megadásával lehet:

  • hány fővel, honnan érkeztek, illetve elérhetőség
  • autó márkája, típusa.

A rendezvény céljai között szerepel, hogy a villanyautózás iránt érdeklődők minél több típusú autót megismerhessenek és valós tapasztalatokat hallhassanak a tulajdonosoktól, így lehetősége lesz  mindenkinek megmutatni az autóját és mesélni róla. Amelyhez előnyös, ha az autók típus szerint rendezve parkolnak, ezért van szükség a regisztrációnál az autó típusának megadására.

This slideshow requires JavaScript.

A résztvevőkre az alábbi programok várnak:

  • érkezés, beparkolás 10-11 óra között
  • helyszíni regisztráció után 13:00-14:30 között különböző típusú autók és motorok tesztvezetése a Gekkgo Motors és az Electroadshow jóvoltából
  • a Pappas Auto támogatásaként a Kia E-niro és az E-soul megismerése, tesztvezetése
  • az evDirect támogatásaként a gyerekeknek egész napos kézműveskedés, légvár, Mobilis-társasjátékok, arcfestés.
  • műhelytitkokat tudhattok meg az AGT, BookMyCharging, e-service, evDirect, Gekkgo, GeriSoft, Nova Futura, TeaPont és természetesen a villanyautosok.hu háza tájáról
A rendezvényen fotók készülnek, melyek megtalálhatók lesznek a „Tóth Péter photography” Facebook oldalon. A résztvevők a regisztrációval hozzájárulnak a róluk készült fotók közzétételéhez.
A villanyautós találkozóról további információk az esemény Facebook oldalán jelennek majd meg, így aki tervezi a részvételt, érdemes itt is jelentkezni. Ha esetleg valakinek nem lenne megfelelő a dátum aggodalomra semmi ok, további villanyautós találkozókat is tervezünk idén Budapesten és vidéken (Balatonfüred (2021.09.18), Keszthely (2021.09.25), Miskolc) egyaránt.
Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.