Honda e – amilyennek Szöcske látta

A Honda e tavaly már járt nálunk, természetesen írott teszt és videó is készült róla, jelenleg pedig épp 3 hónapos tartós teszten vendégeskedik a szerkesztőségben. Az elmúlt hétvégére Tibor visszakapta élete első elektromos autóját, így a 8 éves 24 kWh-s Nissan LEAF hatótávtesztjét végezte, ezért végre nekem is lehetőségem nyílt kipróbálni a Honda elektromos autóját

Bevallom már 2019-ben a Frankfurti autószalonon az első találkozásnál levett a lábamról a kis Honda, így nagyon örültem, hogy egy néhányszáz kilométeres próbaútra mehetek vele. Az alábbi videóban elmondom, hogy milyennek láttam én a Hondát, mi tetszett nagyon és mi kevésbé.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.