Holnap reggel 1 órán át nem működik majd a drivE.ON applikácó

2021. szeptember 16-án csütörtökön, azaz holnap reggel 8.00-9.00 között a drivE.ON applikáció nem lesz elérhető. A leállás ideje alatt az applikációval nem indítható töltés és a folyamatban lévő töltéseket is központilag leállítja a szolgáltató, amelyről értesítést is kapnak az érintettek.

A fenti információt az ügyfelek e-mailben is megkapták, hogy az utazásukat, töltésüket a leállás figyelembe vételével tudják megtervezni.

Augusztus elejétől a cég töltőin az eseti fizetésnél megszűnt a töltésindítás előtti 3000 Ft-os zárolás. Azok a felhasználók, akik már legalább 3 alkalommal sikeresen igénybe vették az E.ON töltőit, az esetenkénti bankkártyás díjfizetés helyett kérhetik a havi elszámolást. Utóbbi esetben havonta egyszer küld számlát a cég, amely átutalással is kiegyenlíthető.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.