Villanyautós találkozó ma délután az AsiaCenternél

Ma délután (2019.09.27) az AsiaCenter parkolójában 17:00 órától találkoznak egymással és az érdeklődőkkel a villanyautósok közösségének tagjai. A rendezvényre a tisztán elektromos autót használók mellett várják a plugin hibrid tulajdonosokat és természetesen a villanyautóval még nem rendelkező, de az elektromobilitás iránt érdeklődőket is.

Villanyautós találkozó 2018 augusztusában az AsiaCenter parkolójában

A rutinos villanyautósok örömmel osztják meg tapasztalataikat az érdeklődőkkel. Az ilyen találkozókon a legtöbb típus megjelenik, így aki a közeljövőben vásárláson gondolkozik, alaposabban megnézegetheti és megtudhatja a tulajdonos véleményét az adott típusról. Gyakran még egy rövid bemutató körre is kaphatók a lelkes tulajdonosok.

De ha a péntek vagy az AsiaCenter valamiért nem megfelelő, akkor a villanyautósokkal szombaton Keszthelyen a Festetics kastély parkjában is lehet találkozni.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.