Tölts csak nyugodtan, kihozzuk a rendelésed!

Úgy tűnik nem csak Ausztriában fekszik rá a McDonald’s a villanyautós témára. Tegnap számoltunk be róla, hogy nyugati szomszédunknál villámtöltőket telepítenek a gyorsétterem-lánc parkolóiba, most pedig Amerikából érkezett egy érdekes fotó.

Apróság, de számít

A kaliforniai Firebaugh nem egy kimondott metropolisz, de az ottani Meki parkolójában két másik gyorsétterem is található, így az ügyfél választhat hová megy be. Tudják ezt az étterem üzemeltetői is és úgy döntöttek megpróbálják magukhoz édesgetni a sövénysoron túl található Tesla Supercharger használóit is.

Forrás: Google Maps

A távolság nem nagy, de ha már kiszáll a kocsiból az ember, akkor bemehet akár a Subwaybe, akár a Taco Bellbe is amíg tölt, nem törvényszerű, hogy hamburgert vásárol.

A Meki most viszont igyekszik bebiztosítani a kuncsaftokat és azt üzeni a Teslásoknak, ott sem kell hagyják az autóikat, az ételt közvetlen a töltőhöz viszik nekik.

Ügyes húzás? Ti hogy látjátok?

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.