Főoldal » zöld rendszám » Nyíregyházán is megszűnt a zöld rendszámos ingyen parkolás

Nyíregyházán is megszűnt a zöld rendszámos ingyen parkolás

Újabb várost húzhatunk le a listáról, 2022. október 1-től Nyíregyházán is megszűnt az ingyenes parkolás a zöld rendszámos járműveknek.

Nem csak a tiszta üzemű autók tulajdonosainak rossz hír, hogy emelkednek a parkolási díjak is, így a jövő hónaptól a kiemelt zónában 450 Ft, az I. zónában 350 Ft, a II. zónában 300 Ft, a III. zónában pedig 250 Ft lesz a parkolás óradíja.

Szigorodnak a lakossági parkolóbérletek vásárlásának feltételei, így egy lakcímre maximum 2 db bérlet, egy rendszámra pedig csak  1 db bérlet vásárolható kedvezményesen és a lakcímkártyán és a forgalmi engedélyben meg kell egyezni az üzembentartó nevének és címének.

A jövő év nyarától újabb területeket vonnak be a fizetős parkolási rendszerbe.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.