Főoldal » elektromosautó-töltés » Hétfőn munkaidőben ne tervezz az Optimum Way töltőivel

Hétfőn munkaidőben ne tervezz az Optimum Way töltőivel

November 20-án, azaz jövő héten hétfőn, várhatóan 8:30 és 17:00 között rendszerfrissítés miatt nem lesz használható a BookMyCharging applikáció, így az Optimium Way által üzemeltetett töltőoszlopokon nem lehet majd töltést indítani.

A regisztrált felhasználók push üzenetet is kapnak majd a szolgáltatás leállásáról, és elképzelhető, hogy a megadott időtartamnál rövidebb ideig tart majd az üzemszünet, de nem árt, ha előre felkészülünk B tervvel a megadott időszakban, mivel a karbantartás idején RFID töltésindításra sem lesz lehetőség.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.