Főoldal » elektromos autó » Kigyulladt egy BMW i3 REX

Kigyulladt egy BMW i3 REX

Kigyulladt egy BMW i3 REX, hatótávnövelős elektromos autó november 12-én, vasárnap az M7-es 42-es csomópontjában a pázmándi lehajtónál. A Facebookon közzétett alábbi videó leírása szerint alig több, mint 10 perc alatt teljesen porig égett az autó.

Az MKIF Zrt. szintén a közösségi oldalon megosztott beszámolója szerint a Váli Önkormányzati Tűzoltók munkatársai segítségével a járművet egy forgalomtól elzárt, biztonságos helyre tolták, majd mart aszfaltból rakodógéppel készítettek egy „medencét”, amelyet vízzel megtöltve fejezték be az oltást.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.