Segítünk feldolgozni a döbbenetet – új videók és képek a Tesla Cybertruckról

Pár órája még egy emberként hördültünk fel egy hatalmas „HOGY MI VAAAN?!!” felkiáltással, mostanra viszont nagyjából két részre szakadt a világ: 3,5 milliárd ember gyűlöli a másik 3,5 pedig imádja a Cybertruck dizájnját.

Megmondom őszintén én nagyjából erre számítottam, mármint, hogy valami eszement Blade Runner járgányt kapunk, mire le lettem oltva különböző fórumokon, hogy biztosan normális autó lesz. Nos hogy nem normális az tuti, de ahogy telnek az órák kezdem meglátni benne a spirituszt. Az már más dolog, hogyha meglátnám a visszapillantó tükrömben, azonnal takarodnék le a padkára. Nem viccel.

Hogy másoknak is segítsünk feldolgozni a traumát, összegyűjtöttünk pár hivatalos és a helyszínen lőtt videót és fotót, többek között azoktól a nálunk szerencsésebb youtuberektől, akik a helyszínen ki is próbálhatták a járgányt.

Kezdjünk mindjárt az utóbbival, íme néhány belső videó a tesztutakról:

Egy kis válogatás tőlünk a showról:

This slideshow requires JavaScript.

Akkor most kommentár nélkül a hivatalos fotók és videók:

This slideshow requires JavaScript.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Biró Balázs

A fenntartható közlekedés elkötelezett híve, akit elsősorban a Tesla céltudatos és piacot felforgató tevékenysége rántott magával ebbe a világba, így publikációi elsősorban erre a területre koncentrálnak.