Összeállt az Eurowag és a Last Mile Solutions

A kereskedelmi szállítmányozási piac egyik vezető szereplőjeként ismert EUROWAG tegnap bejelentette, hogy részesedést vásárolt a hollandiai székhelyű Last Mile Solutions e-mobilitási platformban. Az üzemanyagokkal, autópályadíj-fizetéssel, adó-visszatérítéssel, flottakezeléssel, illetve pénzügyi tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtó vállalat célja megszilárdítani a fenntartható közlekedés központi szerepét a stratégiájában, és partnerével közösen iparág-vezető e-mobilitási szolgáltatásokat biztosítani ügyfelei számára Európa-szerte.

A két cég közleménye szerint a Last Mile Solutions a kontinens leggyorsabban növekvő e-mobilitási szolgáltatója, mely teljes körű független villanyautó-töltési, és intelligens energiagazdálkodási platformot kínál az aktív vállalkozásoknak. Jelenleg több mint 37.000 elektromos töltőpontot üzemel a rendszereivel – több száz Magyarországon is –, felhasználói pedig összesen több mint 150.000 aktív töltőkártyával villanyautóznak több mint 22 országban. A cég fejlett white label platformjával is jelen van az elektromobilitás piacán, mely megbízható töltéskezelő felületet biztosít az ügyfeleknek.

A két iparágvezető platformszolgáltató közötti partnerség jelentősen hozzájárul majd az európai mobilitási és közlekedési ipar villamosításához. Az ügyfelek az együttműködés eredményeként bevezetett új termékekkel és szolgáltatásokkal már 2021-ben találkozhatnak majd” – írják a partnerek.

EZT OLVASTAD MÁR?  Megbukott a mesterterv, mégsem lesz Dyson villanyautó

 

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.