Villanyóra #55 – Az adás, amit Ti szerkesztetek! másolata

A Villanyóra podcast történetében első alkalommal élő adással jelentkeztünk, ami a visszajelzések szerint remekül sikerült. A videó melletti élő csevegés hangulata egy villanyautós találkozót idézett, amelyre jelenleg a koronavírus miatt csak a virtuális térben van lehetőség. Természetesen az sem marad a héten Villanyóra nélkül, aki lemaradt az élőről, az eheti adás a megszokottak szerint elérhető a podcast alkalmazásokban és a Youtube csatornánkon egyaránt. A Youtube változat előnye, hogy az élő csevegés is visszajátszható lejátszás közben.

Adás közben reménykedtünk, hogy sikerül átlépni a 10.000 feliratkozót a csatornán, ami sajnos nem jött össze, a nézők többsége már valószínűleg korábban feliratkozott. Ha valaki még nem tette meg, pótolja minél előbb, így a következő hasonló eseményről időben értesítést kaphat, nehogy lemaradjon az élőről.

A Villanyóra podcast egyre több felületen hallgatható, köztük az alábbiakon is:

 

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.