Villanyóra #18 – Mire számíthatunk Genfben a koronavíruson kívül?

Komoly dilemma, hogy a koronavírus hiszti közepette elmenjünk-e Genfbe az idei autószalonra. A vírust ugyan itthon is el tudjuk kapni, azért nem kellene annyit utazni, de ha esetleg két hétre ott ragadunk egy karantén miatt, akkor az már nem lenne annyira vicces. Pedig azért akad néhány új termék, ami miatt érdemes lenne elmenni. A hét híre természetesen az állami támogatás leállítása, majd a folytatás további részletek nélküli bejelentése volt. Erről is beszélgettünk Balázzsal egy kicsit az aktuális Villanyórában.

Frissítés (2020-02-28 11:52): Épp csak megjelent ez a Villanyóra, már jött is a hír, hogy lefújták a genfi autószalont, mert a svájci állam azonnali hatállyal betiltott minden tömegrendezvényt, amin 1000-nél több fő megjelenése várható.

Ha tetszik a Villanyóra, akkor oszd meg ezt az epizódot a barátaiddal és ismerőseiddel, hogy ők is megismerkedhessenek ezekkel a témákkal. A Villanyórában elhangzó témákat akár ódivatú baráti összejöveteleken, akár az internet közösségi oldalain is megvitathatjátok. Ha a Villanyórát valamelyik podcast platformon keresztül hallgatod (Spotify, iTunes, Google Podcast, stb.), akkor értékeld a munkánk, hogy minél több ember kedvet kapjon a Villanyóra hallgatásához.

Elektromos autót használsz?