Lélegzetelállító videó készült a legőrültebb Mustangról

Fogd meg a létező egyik legvadabb elektromos autót, ültess bele egy profi sofőrt, háttérnek válassz egy csodálatos tájat lehetőleg jó sok birkával, aztán indítsd el a drónokat és a kamerákat – valami ilyesmi receptből dolgozhattak a Ford Performance alkalmazottai, amikor leforgatták minden idők talán leglátványosabb driftelős videóját a Feröer-szigeteken. A főszerepben Vaughn Gittin Jr. autóversenyző, aki egy Ford Mustang Mach-E 1400 volánja mögött fedezi fel a vidéket, pontosan abban a gumidaráló stílusban, ahogyan az tőle megszokhattuk.

Kár is tovább szaporítani a szót, aki szereti a humort, a brutálisan erős villanymotorok hangját, és a driftelést, mindezt természetfilm köntösben tálalva, az az alábbi rövidfilm mind a 12 percét élvezni fogja.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.