Főoldal » elektromos autó » Ilyen egy igazi rosszfiú: Porsche Taycannal taxizik Will Smith

Ilyen egy igazi rosszfiú: Porsche Taycannal taxizik Will Smith

Közösségi taxisnak állt Will Smith néhány fuvar erejéig, a többszörös Grammy-díjnyertes színész és előadó a Lyft amerikai utazásmegosztó szolgáltatóval állt össze egy közös munkára, hogy legújabb mozifilmjét, a Bad Boys for Lifeot reklámozza a cég ügyfeleinek Maimiban. Az utasok állítólag annyi információt kaptak előre, hogy egy új technológiát próbálhatnak ki útjuk során, de valószínűleg nagyobb meglepetést okozott számukra a sofőr személye, mintsem az autó hangtalansága – pedig egy gyönyörű Porsche Taycan Turbo S-hez volt szerencséjük. Ugyan a színész tartott egy rövidke bemutatót a villanyautó dinamikájáról, ez nem egy Porsche-reklám volt, így nem hangzott el semmilyen infó a járműről, így aligha fogja az elektromobilitás felé vonzani az ügyfeleket. Érdekes viszont, hogy magában a filmben nem egy Taycan, hanem egy legújabb generációs 911 Carrera 4S szerepel, dehát egy igazi rosszfiú okosan választ autót, na meg persze a Lyft is mutogatni akarta emissziócsökkentő törekvéseit. A Will Smithszel utazók egy évig ingyenesen használhatják a Lyft szolgáltatását.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.