Vasárnap villanyautós találkozó és ágyúgolyó futam befutó Budaörsön

Talán van aki még nem hallotta, hogy 2020.01.26-án, azaz ezen a héten vasárnap összehasonlítunk néhány közepes méretű akkumulátorral felszerelt elektromos autót hosszabb távon, az első magyar villanyautós ágyúgolyó futamon. A verseny reggel 10-kor startol Budaörsről, a csapatok a feladatot indulás előtt fogják csak megkapni, amiben kettő vagy több ellenőrző pontra kell megadott sorrendben eljussanak, mielőtt visszatérnek a kiindulási pontra.

A stratégiai verseny célja szintén Budaörsön lesz, így az IKEA és a Decathlon áruházak között elhelyezkedő füves parkolóban várjuk a villanyautósokat és a villanyautóval még nem rendelkező érdeklődőket egy kellemes beszélgetésre, tapasztalat cserére.

A találkozó 17:00-kor kezdődik, reményeink szerint hamarosan befut a verseny első helyezettje, majd 1 órán belül megérkezik a versenyben részt vevő további négy csapat is. A találkozó helyszínén a Decathlon parkolóban egy Tritium DC villámtöltő és 6 db Type 2 aljzattal rendelkező 22 kW AC töltő, az IKEA parkolóban pedig további 16 db Type2 AC töltőaljzat segíti a találkozóra érkező villanyautósok hazajutását.

Villanyautós találkozó 2019 februárjában a budaörsi Decathlon parkolójában
EZT OLVASTAD MÁR?  Több mint egy év is lehet a várakozási idő a Kia e-Nirora Európában

Elektromos autót használsz?