Főoldal » Episodes » Villanyóra #43 – Használt villanyautót külföldről?

Villanyóra #43 – Használt villanyautót külföldről?

Magyarországra a forgalomba állított elektromos autók kb. fele használtként érkezik, így olyan autók is elérhetők néhány évesen, amit annak idején a magyar vásárlók nem engedhettek meg maguknak. Sokan foglalkoznak ilyen autók importjával, vendégünk ezen a héten Molnár Norbert volt, aki már több autót is hozott Szöcskének. Bár volt egy egészen jól kitalált adástervünk, a beszélgetés itt-ott kisiklott, így annak is érdemes megnéznie, aki régi autók elektromosra való átépítése iránt érdeklődik. Az autóimport témát jövő héten a kimaradt kérdésekkel folytatjuk! Ne felejtsetek el szavazni!

A Villanyóra támogatója a MOL Plugee, Közép-Kelet-Európa legnagyobb autópályás e-töltő hálózata.

Az előző epizódokhoz hasonlóan ez a Villanyóra is elérhető Youtube-on, így akinek ott kényelmesebb nézni/hallgatni, az megteheti.

A Villanyóra podcast egyre több felületen hallgatható, köztük az alábbiakon is:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Antalóczy Tibor

A Villanyautósok.hu alapítója és főszerkesztője, e-mobilitás szakértő. 2014 óta elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.