Fotókon a Lucid elektromos terepjárója

Bizonyára nem véletlen, hogy néhány nappal azután, hogy Peter Rawlingson vezérigazgató interjúkban beszélt a Lucid készülő, és már működő prototípusként létező tisztán elektromos SUV-járól, felkerültek az első fotók is az internetre az eddig teljesen titokban tartott járműről. A marketinget kétségtelenül okosan csinálja az autógyártó start-up, hiszen így szinte naponta foglalkozik vele a sajtó, ez pedig különösen fontos most a Lucid Air szeptember 9-i premierje előtt. A terepjáró álcázatlanságából ítélve, valamint abból, hogy a fotókat készítő fórumozó szerint a Lucid éppen egy reklámvideó forgatását végezte, az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy dupla bemutatóra számíthatunk, azaz a terepjáró a szedánnal együtt gurul a kamerák elé.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Simon Zsolt

Nem az autózás, hanem a környezetvédelem iránti elkötelezettség sodorta a Villanyautósok közé, hogy geográfus és közgazdász tanulmányai befejezése után tudásával segíthesse egy fenntarthatóbb világ kialakulását.