Shopban levásárolható kuponokkal újít a MOL Plugee

Gyakran halljuk, hogy egy jó helyen lévő benzinkút többet keres a kávé eladásokon, mint magán az üzemanyagon. Szerencsére egyre több ilyen állomáson lehetőség van elektromos autó töltésre is, amely komoly előnyt jelent, hiszen – ahogy a legutóbbi Villanyóra podcastban is hosszasan fejtegettük – a benzinkutak már eleve rendelkeznek azokkal az extra szolgáltatásokkal (mosdó, kávézó, ablakmosó), amelyekre a hosszú úton lévő autósoknak szükségük van. A töltők ideális elhelyezéséről beszélgetve felmerültek a (gyors)éttermek is, ahol eleve eltöltünk annyi időt, amely során jelentős mennyiségű áramot vételezhetünk az autónk akkumulátorába.

Magam is régóta hangoztatom, hogy a töltés mint kapcsolt szolgáltatás jelentheti az ideális megoldást, hiszen amíg a villanyautók nem terjednek el eléggé, egy töltőoszlop üzemeltetése nem lesz feltétlenül önmagában nyereséges, de ha a töltés miatt megálló villanyautósok további bevételt generálnak a kávézóban költve, akkor együtt már pozitív lehet a mérleg.

Észrevette ezt a MOL is, ugyanis a MOL Plugee applikáció napokban megjelent frissítése egy érdekes újdonsággal, a MOL Shop-ban felhasználható kuponokkal bővült.

Az év végéig tartó promóciós időszakban bárki, aki töltést indít a Plugee applikációból egy felugró ablakban kedvezményre jogosító kupont kap (fontos, hogy ne zárjuk be ezt az ablakot, amíg be nem váltottuk a kuponokat). A kedvezmény 50% a hot-dog és bármelyik üdítő árából. Egy vásárlás során maximum négy-négy termék vásárolható féláron, azaz a két kupon együtt is beváltható, más ajánlattal azonban nem vonható össze a kedvezmény. Az akcióban minden olyan MOL töltőállomás részt vesz, ahol üzemel Plugee töltő. Az akció csak az alkalmazás legújabb verzióját használva érhető el, és frissítés után mindenképpen újra kell indítani az applikációt!

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.