Villanyautósok túl az egymillión

Jelentős mérföldkőhöz érkezett októberben a Villanyautósok.hu: most először lépte át a havi oldalletöltések száma az 1 milliót. A Google Analytics egészen pontosan 1.028.138 oldalmegtekintést regisztrált a hónap során, ami 97,93%-kal több, mint a tavaly októberi adat.

Ez egy kerek, jól hangzó szám, de ennél is fontosabb talán, hogy a hónap során összesen 374.573 egyedi olvasót értünk el, ami 134,83%-kal több, mint egy évvel korábban (vagyis több mint kétszerese a tavalyi 159.517-es adatnak). Bár az idei terveinkben végig a duplázás szerepelt, számunkra is megdöbbentő látni, hogy milyen sokan érdeklődtök az elektromobilitás iránt! Köszönjük nektek, hogy nap nap után a Villanyautósok.hu-ról tájékozódtok!

A legjobb az egészben, hogy a Villanyautósok.hu nem csak egy hirdetőfal, ahol mi publikáljuk a híreket vagy megírjuk a véleményünket, hiszen hozzászólásként bárkinek lehetősége van hozzátenni a saját gondolatait is a megjelentekhez. És ezzel egyre többen éltek is: októberben ~4,5 ezer komment született, és köszönhetően nektek, a beszélgetések többnyire kulturált, konstruktív mederben zajlanak.

2020. első 10 hónap

Az év első 10 hónapját nézve az elért egyedi olvasók tekintetében tartjuk a kitűzött célt, hiszen már több mint kétszer annyian (1,5 millió egyedi) olvastátok a cikkeinket és híreinket, mint tavaly, de az oldalletöltések számát tekintve (6,8 millió) is nagyon közel állunk a duplázáshoz. A nyáron megújult Youtube csatornánkon még ennél is nagyobb a fejlődés, hiszen a videóinkat idén már közel négyszer annyi alkalommal (0,5 millió) néztétek meg, mint 2019-ben.

Ha még nem tettétek meg, akkor iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra, és csatlakozzatok a Facebook csoportunkhoz!

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.