Főoldal » elektromosautó-töltés » Vasárnapig ingyenes Mobiliti töltést ad a Carge ajándékba

Vasárnapig ingyenes Mobiliti töltést ad a Carge ajándékba

A Carge applikációban néhány hete megjelentek a Mobiliti töltőoszlopai, a cég mai hírlevelében pedig egy gáláns ajándékról értesítették az aktív felhasználókat. A mai naptól vasárnapig ingyenes töltést kínálnak az ügyfeleknek a Mobiliti töltőin.

A hírlevélben felhívták a figyelmet rá, hogy egyelőre nem a nulla, hanem a normál töltési díjak láthatók az applikációban a töltőoszlopokra kattintva, de a töltés végén jóváírják majd a töltési díjat, így nem fogják senki bankkártyáját megterhelni. A Carge ügyfélszolgálattól megtudtuk, hogy minden ügyfél korlátlan alkalommal igénybe veheti a kedvezményt, az akció október 17. vasárnap éjfélig tart. A promóció a régi felhasználók mellett az újonnan regisztráló ügyfelekre is vonatkozik.

A Carge a széles körű és kényelmes roaming ígéretével robbant be a nyár közepén a magyar villanyautósok életébe, majd augusztus 21-én egy hacktertámadás okozott aggodalommal teli pillanatokat a legtöbb ügyfélnek. A probléma idején a Carge folyamatosan, rövid válaszidővel kommunikált az ügyfelekkel, visszafordította az összes jogosulatlan tranzakciót, végül 20 eurós egyenleget adott ajándékba az ügyfeleknek fájdalomdíjként.

Ha valakit eddig a drága nyilvános töltés tartott vissza attól, hogy eljöjjön a szombaton Miskolctapolcán megrendezendő villanyautós találkozóra, most már ez az akadály is elhárult, a Carge applikációval ingyenesen utazhattok Miskolcra.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.