Volkswagen ID.3 álca nélkül

Alig néhány órája írtuk, hogy a Volkswagen ID.3 1ST előrendelései elérték a 20 000-es darabszámot, annak ellenére, hogy az autóról még álca nélküli fotót sem láthattunk, nemhogy élőben láthatták volna a megrendelők.

Szerencsére a Photoshop alkalmazásával Andrei Avarvarii eltávolította a világoskék-rózsaszín álcázást a fotókról, így talán egy kicsit jobban látható, hogy milyen autót hoz majd a Volkswagen Frankfurtba:

Egy másik lelkes rajongó pedig néhány lehetséges színt is rákevert, így talán jobban el tudjuk képzelni, milyen lesz majd az autó a valóságban.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.