Villanyóra #6 – Így tölts otthon helyesen, Tesla Cybertruck, Škoda tesztvezetés

Musk megmondta, hogy a következő termékük sokak számára sokkoló lehet, de a helyszínen készült videókon látható volt, hogy egy darabig még a helyszínre invitált rajongók sem hitték el, amit látnak. A Cybertruck tényleg más lett, mint amit eddig ebben a kategóriában láthattunk. Sikeres lesz-e? Miért jelentős ez a teljes autóiparra nézve? Hogy hathat ez a Tesla jövőjére? Ezekről is beszélgetett Balázs és Tibor a legfrissebb epizódban Barek Péter villanyautóssal, de szóba került az otthoni, társasházi töltés, és a Škoda két legújabb elektromos autója is.

A podcastban említett cikkek a németországi korlátozásról, a villamosenergia hálózat terhelhetőségéről, és a magyarországi hálózat 2018-as évéről. Škoda Citigoe iV és Superb iV teszt, és néhány anyag a Tesla Cybertruck-ról.

Iratkozzatok fel a Villanyóra adásaira Apple Podcastben, Spotify-on vagy a kedvenc podcast lejátszó applikációtokban! Támogassátok a munkánkat egy-egy pozitív értékeléssel is ezekben a rendszerekben, hogy mások is megtalálják ezt a csatornát! Köszönjük!

(A címlapfotón látható karton Cybertruck „fejlesztője” Szita Bálint.)

EZT OLVASTAD MÁR?  Villanyóra #9 - Évzáró adás a Ti témáitokkal

Elektromos autót használsz?