Villanyóra #13 – Ér-e annyit?

Az elmúlt egy hétben többször is előkerült a kérdés, hogy ez vagy az ér-e annyit, mint amennyit kérnek érte. Persze mint általában, most is sokféle véleményt lehetett olvasni. Balázs és Tibor a Villanyóra 13. adásában az Ionity szolgáltatásának az értékét és a Tesla (mint cég) értékét is átbeszélték, de maradt egy kis idő arra is, hogy a futárok villanyautóra váltásával foglalkozzanak.

A podcastban ígért összefoglaló a Tesla önvezető bemutató napjáról:

Illetve a futáros cikk:

A Villanyóra ezen az oldalon túl egyre több olyan podcast platformon is elérhető, mint az iTunes, a Spotify, a Google Play Music / Google Podcasts, Player FM. Ha ezek valamelyikén szeretnétek hallgatni, akkor csak keressetek rá a Villanyóra szóra az applikációban. Ha egy pozitív értékeléssel tudnátok segíteni, hogy a Villanyóra híre a lehető legtöbb emberhez eljusson, azért nagyon hálásak lennénk. Szinte mindegyik applikáció kínál lehetőséget egy-egy podcast csatorna  értékelésére.

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.