Főoldal » elektromos autó » Nyereményed egy elektromos autó

Nyereményed egy elektromos autó

Idén először szerveztük meg Az Év Elektromos Autója választást, aminek keretében augusztus során az olvasóink szavazhatták meg, hogy mely autók szerintük a legjobbak egy-egy kategóriában. De a játékunkban nem csak az autók és az applikációk, a szavazók is nyerhettek. Rendszeres olvasóink már közel egy hete tudhatják, hogy az év elektromos autója a Kia Niro EV, az év elektromos SUV modellja a Kia EV6, az év plug-in hibrid autója a Kia XCeed PHEV, az év plug-in hibrid SUV-ja a Kia Sportage PHEV, az év elektromos autóhoz kapcsolódó mobiltelefonos applikációja pedig a Tesla applikáció lett.

Most végre fény derül arra is, hogy a szavazók közül ki nyerte a versenyre nevező képviseletek által felajánlott 12 tesztautót, a 2 db 200.000 forintos gyorstoltok.hu vásárlási utalványt, illetve a 3 db 20.000 forintos TEA. elektromos autó töltésre felhasználható bérletet.

Opel Mokka-e egy hétre

A nyertes: Bella István

Citroën ë-C4 egy hétre

A nyertes: Erdélyi Zsolt

Tesla Model 3 egy hétvégére

A nyertes: Gulyás Kálmán

Tesla Model Y egy hétvégére

A nyertes: Gyengő Dániel

Ford Mustang Mach-E egy hétvégére

A nyertes: Nagy Attila (n***n@***m***.***)

Kia EV6 egy hétvégére

A nyertes: Papp László (l****2@**a**.***)

Kia Niro EV egy hétvégére

A nyertes: Madaras Zoltán

Toyota bZ4Xegy hétvégére

A nyertes: Kovács Gábor (k*********1**9@**il.***)

Ford Kuga PHEV egy hétvégére

A nyertes: Máró István

Kia XCeed PHEV egy hétvégére

A nyertes: Bajcsai Roland

Kia Sportage PHEV egy hétvégére

A nyertes: Fügedi József

MG EHS PHEV egy hétvégére

A nyertes: Berta Miklós (b****m*****@b*********.**)

200.000 forintos gyorstoltok.hu vásárlási utalvány

Ebben az esetben nem volt szükség sorsolásra, mivel automatikusan a legtöbb ajánlott szavazót a versenybe meghívó játékosok kapják ezt a két ajándékot. Ezt a kategóriát torony magasan nyerte Margetán Zsombor, 116 ajánlott szavazóval, a második helyezett pedig Szlatki Viktor lett, 48 ajánlással.

20.000 forintos TEA. bérlet

A nyertesek:

  • Rékási Gábor (b*****c@***il.***)
  • Utry Zsuzsanna
  • Lichtblau László

A nyerteseknek gratulálunk!
A tesztautó illetve az egyéb nyeremény átadásokkal kapcsolatban a nyeremények felajánlói fogják felvenni a kapcsolatot a nyertesekkel.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.