Főoldal » elektromos autó » Kiégett egy Tesla Model Y, a tulaj az ügyfélszolgálatra panaszkodik

Kiégett egy Tesla Model Y, a tulaj az ügyfélszolgálatra panaszkodik

Kaliforniában kiégett május elején egy Tesla Model Y, melynek tulajdonosa rossz véleménnyel van a Tesla ügyfélszolgálatáról. A tulajdonos, Bishal Malla, Twitteren osztott meg fotókat, videókat és beszámolóját a balesetről.

A baleset május 6-án történt Kaliforniában egy autópálya felhajtónál. A járművezető úgy érezte az autó remeg és zajt hallott. Defektre gyanakodott, ezért megállt, az ajtót kinyitva füstöt észlelt az autó alól, majd a Tesla rövidesen kigyulladt. A biztosító szerint a jármű totálkáros.

Fotó: Bishal Malla / Twiter

A Business Insider beszámolója szerint – bár a biztosító fedezi a kárt – a tulajdonos szeretett volna információkat kapni a Tesla ügyfélszolgálatánál, de elmondása szerint a kommunikáció nehézkesen indult. Telefonon azt tanácsolták neki, hogy a roncsot szállítsa egy a Tesla által ajánlott szervizközpontba.

A közelmúltban Romániában egy Dacia Spring hasonlóan, menet közben gyulladt ki. A Dacia tulajdonosa 72 órával a balesetet követően Facebook posztjában arról számolt be, hogy megkereste őt a Dacia ügyfélszolgálata és folyamatban van a roncs vizsgálata. Cáfolta azonban azokat a médiaértesüléseket, melyek szerint csereautót is felajánlott volna a károsult családnak a Dacia.

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.