Villanyóra #32 – Így kereshetsz majd pénzt a villanyautó töltéssel

A Vehicle to Grid (V2G), vagyis az autóból a hálózatba való visszatöltés mondhatni egyidős a modern villanyautózással, ennek ellenére a hétköznapi életben nem lehet vele találkozni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a háttérben ne történnének fejlesztések és tesztek. A Villanyóra eheti vendége Reizer Levente, a Nissan régiós emobilitás vezetője, aki a villanyautók értékesítése és támogatása mellett a Nissan V2G technológiáinak terjedésén is dolgozik. Bár nem akartunk nagyon eltérni a témától, a végére egy nagy meglepetésre is fény derült: a Nissan is remek ajánlattal készül az állami támogatás indulására.

A podcastban említett témák:

A Villanyóra podcast egyre több felületen hallgatható, köztük az alábbiakon is:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.