Magyar nyelvű videón a mocskos igazság

Tegnap már beszámoltunk az olajipar és a hagyományos, fosszilis üzemanyag elégetésével működő járművek környezetkárosító hatását ismertető animációs videóról, amelyet közösen készített a Fully Charged Show és a GasTroll YouTube csatorna. Jó hírünk van azok számára, akinek nem volt ideje végigolvasni a hosszú cikkünket és az angol nyelvű videókat sem kedvelik.

Elkészült a videó magyar változata a villanyautósok fordításával és narrációjával, osszátok meg minél több ismerőssel és ismeretlennel, mert a tisztább városi levegő mindannyiunk számára létfontosságú.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.