Már több mint 25 ezer e-autós szolgálatában

Sűrű volt az évkezdet a Mobiliti számára, mert a felhasználói igények megkövetelik a háttérrendszer és a mobilalkalmazás folyamatos fejlesztését.

Újabb funkciók beépítésével azon dolgozunk, hogy még egyszerűbb és átláthatóbb legyen a felület használata. Ennek köszönhetően már megjelenik a zöldárammal való töltés kijelzése. A DC-töltők esetében, ha a töltő nem üzemképes, akkor felugró ablak figyelmeztet a vészleállító gomb állapotának ellenőrzésére. Rövidesen elérhető lesz a csatlakozóra való feliratkozás lehetősége, amivel még tervezhetőbbé válik a töltés. A kiválasztott – akár egy kedvenc – töltővel kapcsolatban értesülni lehet majd arról, ha szabad, ha foglalt, ha meghibásodott vagy ha újra zavartalanul használható. Tavaly a CarPlay-kompatibilis autókon már elérhetővé vált a Mobiliti alkalmazás az iPhone-készülékekkel, amit a hazai e-mobilitás-szolgáltatók között elsőként a Mobiliti valósított meg. Idén tavasszal pedig már az Android Auto-kompatibilitást is elérhetővé tesszük.

Applikációnkkal lehetővé vált, hogy 37 ország 280 töltőhálózatának közel 120 000 töltőpontján olyan egyszerű legyen a töltési folyamat, mint itthon, a saját töltőinken. Újdonság, hogy ha a felhasználónk nem Magyarországon tartózkodik, a roaming GPS alapján automatikusan bekapcsol. A roamingtöltők többségén a töltési folyamat csak RFID-kártyával indítható, amire szintén értesítés figyelmeztet. Számos további izgalmas fejlesztésen dolgozunk, nagyon várjuk, hogy ezeket elérhetővé tegyük felhasználóink és üzleti partnereink számára.

A Mobiliti app 2020-ban a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett Az Év Honlapja pályázaton Az Év Applikációja kategóriában különdíjban részesült

Köszönjük, hogy visszajelzéseitekkel, véleményetekkel segítettétek a fejlesztést, és a szavazatoknak köszönhetően büszkék lehetünk közös eredményünkre.

Február elején a Mobiliti regisztrált ügyfeleinek száma átlépte a 25 ezret!

Huszonötezredik ügyfelünk a Mobiliti jóvoltából év végéig felhasználható, 25 000 Ft értékű prepaid csomaggal lett gazdagabb. A már elérhető prepaid rendszerünkkel kényelmesebbé válik az elektromos autók töltése a Magyarországon elérhető közel 1400 töltési ponton.

Folytatjuk a töltők telepítését az áruházláncok és bevásárlóközpontok parkolóiban

Az Auchan, Decathlon, Spar, Interspar és Real áruházak mellett rövidesen az Allee bevásárlóközpont is csatlakozik a Mobiliti partnereihez. A felsorolt partnereinkkel a töltő-infrastruktúra létesítésén túl egyéb, a vásárlóknak szóló közös törzsvásárlói programokon is dolgozunk.

Országszerte folytatódik a közforgalmú töltőállomások telepítése is. Az év elejétől Balatonfüred és Csopak határán, a Rekreációs Központnál egy 50 kW-os DC-villámtöltő várja az e-autósokat, Mórahalom városában két 50 kW-os DC-villámtöltő állomást létesítettünk az önkormányzattal közösen, valamint Budapest egyik legforgalmasabb területén, a Millenárison, a Széllkapu mélygarázsában nyolc, már meglévő töltési pont üzemeltetését vettük át, ami kényelmi szolgáltatásokat is biztosító, kulturált töltési lehetőséget nyújt az e-autósok számára.

www.mobiliti.hu


Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?