Meghívó: Villanyautósok januári találkozója

A Villanyautósok Közössége januárban is megtartja szokásos havi találkozóját, ahol az elektromos járműveket használó közösség tagjai megvitathatják egymással tapasztalataikat, problémáikat, kérdéseiket. A rendezvényre szeretettel várunk minden plugin hibrid és tisztán elektromos autót, illetve ezek tulajdonosait. A rendezvény nyitott és ingyenes, így remek almalom az elektromobilitás iránt érdeklődők számára, hogy ne csak az autókat nézzék meg, hanem az autókat napi szinten akár évek óta használóktól valós tapasztalatokról érdeklődhessenek.

Helyszín: Budapest, Westend Bevásárlóközpont, külső parkolóház „A” szintje (a töltőknél)

Időpont: 2018. január 26. (péntek) 17:00

A távolról érkező villanyautósok a Westend Bevásárlóközpont jóvoltából a rendezvény ideje alatt ingyenesen feltölthetik az autójukat. Köszönjük a Westend Bevásárlóközpont segítségét! (Az ingyenesség maximum 4 órára szól.)

Ha jössz, akkor ne felejtsd el bejelölni azt az esemény Facebook oldalán!

Fotók a decemberi találkozóról:

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Antalóczy Tibor

A Villanyatosok.hu főszerkesztője, illetve a Villanyautósok Közösségének egyik alapító tagja, e-mobilitás szakértő. 2014 óta aktív elektromos autó használó, és külső tanácsadóként számtalan hazai elektromobilitási projekt aktív segítője.