Tesla hazájában terjeszkedik a Tesla

A magyar Tesla szkeptikusok is gyakran hozzák fel problémaként, hogy az autó meghibásodása esetén legközelebb Ausztriában van hivatalos szerviz. A garanciás problémák kezeléséért valóban utazni kell, bár azon túl a problémákat hazai nem hivatalos szakszervizben is megoldják. A helyzet remélhetőleg egy éven belül megváltozik. Elon Musk szokásához híven Twitteren jelentette be a kelet-európai terjeszkedést.

Musk Horvátország mellett Szlovákiát és Szerbiát is felsorolta a rövid üzenetben, de mi magyarok is reménykedhetünk,  hogy a „most of Eastern Europe” ránk is vonatkozik. Az időpont 2021 eleje. Horvátországban már a munkaerő toborzása is megkezdődött a zágrábi szervizközpontba.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.