Élvezze otthona kényelmét töltés közben!

Az autótöltés megtervezése többet nem jelenthet gondot az E.ON Otthontöltési megoldásaival.

Ha szeretné saját otthonában, kényelmesen tölteni elektromos autóját, családi- vagy társasházban él és a forgalomtól elzárt, saját parkolóval vagy garázzsal rendelkezik, érdemes megfontolnia az E.ON ajánlatát. Az energiacég kínálta berendezéssel gyorsan, hatékonyan és biztonságosan oldható meg a töltés. Az E.ON az egész országban vállal telepítést.

Fizetési konstrukcióban két megoldás közül választhat: a töltőt és a telepítést fizetheti egy összegben, vagy rugalmas fizetési konstrukcióban a készüléket egy összegben, míg a telepítés díját, amennyiben megfelel a jogosultsági feltételeknek, 11 havi részletfizetést igénybe véve egyenlítheti ki.

Kétféle csomag, az Alap és a Komfort közül választhat. Az Alap csomag okos AC fali töltőkészüléket tartalmaz, maximum 11 kW-os töltési teljesítménnyel, míg a Komfort csomagban okos, beépített MID hiteles mérővel rendelkező AC fali töltőkészüléket kaphat, maximum 22 kW-os töltési teljesítménnyel. Mindkét csomag gyors töltést, telefonos applikáción keresztüli vezérlést, rugalmas töltésindítást tesz lehetővé, sőt, a berendezések okos otthon rendszer kompatibilisek! Az Alap csomag T2 csatlakozó aljzatot, míg a Komfort csomag beépített T2 csatlakozást, 7 méter hosszú töltőkábelt is tartalmaz. A töltőkre mindkét csomag esetén 3 év jótállás érvényes.

Kiegészítő szolgáltatás részeként pedig az E.ON AC nyilvános töltőkön Ön lakossági díjainkon töltheti e-autójába a kWh-kat. Sőt a Komfort csomag esetében a távoli telefonos hibaelhárítás is kiegészítő szolgáltatási elem, aminek köszönhetően töltőjét az E.ON integrálja informatikai rendszerébe, így a 24 órás telefonos ügyfélszolgálat bármikor, távolról is be tud avatkozni, ha szükséges. A Komfort csomag kiegészítő szolgáltatásának részeként havonta 1 MWh energiát Zöld Jövő származási garanciával kaphat, így biztos lehet benne, hogy garantáltan megújuló forrásból tölti elektromos autóját és csökkenti ökológia lábnyomát.

A telepítés során az E.ON szakemberei a helyszínre szállítják, beszerelik és beüzemelik a töltőberendezést. Érintésvédelmi mérés után jegyzőkönyvet készítenek és az elvégzett munkára 1 év szavatosságot vállalnak. A készüléket önmagában nem lehet megvásárolni, valamint a töltőállomás rendeltetésszerű működéséhez elengedhetetlen az azt tápláló elektromos hálózat előzetes, megfelelő és szakszerű kiépítése is. A szerelési munkálatokat a vonatkozó előírásoknak megfelelően villamossági szakembereknek kell elvégeznie.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és belevágna a telepítésbe, az első lépés, hogy az eon.hu/otthontoltes oldalon megadja elérhetőségét a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és beküldésével. Az E.ON szakemberei maximum 3 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, felmérik igényeit és a telepítési környezet sajátosságait, majd ezek alapján elküldik Önnek az ajánlatot.

Ezután kiválaszthatja a csomagot és a telepítésre vonatkozó fizetési konstrukciót. Amennyiben megfelel a jogosultsági feltételeknek, a telepítés díját 11 havi részletfizetéssel is kiegyenlítheti. A szerződéskötés történik, az aláírt és beszkennelt vagy elektronikus aláírással ellátott szerződést e-mailben várja az energiacég.

A következő lépés a telepítés: időpontot egyeztet az E.ON munkatársával, majd az előre megbeszélt időpontban a szerelők felkeresik Önt, hogy telepítsék a kiválasztott töltőkészüléket. Miután megtörtént a beszerelés és a beüzemelés, és Ön megbizonyosodott a töltőkészülék rendeltetésszerű, helyes működéséről, a telepítési jegyzőkönyvön aláírásával igazolja, hogy a telepítés során minden a szerződésben rögzítetteknek megfelelően zajlott. A beszerelés általában két-négy órát vesz igénybe.

A szolgáltatás kifizetéséhez tartozó számlát elektronikusan küldi az E.ON, így nincs más dolga, mint kényelmesen hátradőlni és élvezni otthona komfortját, míg elektromos autója töltődik. Ha szeretné a környezettudatos közlekedést kényelemmel párosítani, az E.ON-ra bizton számíthat!

eon.hu/otthontoltes