Debrecenben megfontolják az ingyen parkolás kivezetését

A múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Debrecen a parkolási díjak emelésére és a zöld rendszámos parkolás megszüntetésére készül 2023. január 1-től. A Magyar Elektromobilitás Egyesület a döntés megfontolására kérte a képviselőket, és a jelek szerint a kérést meghallhatták.

A dehir.hu beszámolója szerint a város közgyűlése a mai napon döntött a parkolási díjak emeléséről és az újabb utcák fizetős zónákba sorolásáról, a zöld rendszámos kedvezmény kivezetéséről szóló döntést azonban elhalasztották a decemberi közgyűlésre.

A Magyar Elektromobilitás Egyesület üdvövözölte a döntést, illetve ígéretet tett megoldási javaslatok kidolgozására.

 

Nincs időd naponta 8-10 hírt elolvasni? Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, és mi minden szombat reggel megküldjük azt a 10-12-t, ami az adott héten a legfontosabb, legérdekesebb volt. Feliratkozás »

Elektromos autót használsz?

Szűcs Gábor

2017 óta aktív villanyautós, a Villanyautósok Közösségének oszlopos tagja, a miskolci találkozók szervezője. Környezettudatos családapaként nem csak az autó üzemanyagát, de a háztartás fogyasztását is igyekszik otthon, a háztetőn (áram) és a kertben (zöldség, gyümölcs) megtermelni. Mert nem mindegy, hogy mit eszünk meg és milyen levegőt szívunk be.